Pääskysestä ei päivääkään

Kesää tekee siis kun pääskysetkin pohjolaan rantautuivat. Kesää tosin enteilee myös astutuskauden aloitus, eilen siemennettiin kauden ensimmäinen tamma. Ulos katsoessa ei vielä kovin kesäiseltä tosin näytä, luntakin vielä varjopaikoista löytyy.

Hovineiti aikoo nyt ryhdistäytyä tämän blogin kanssa, vihdoin ja viimein, koska itse ei sivuja osaa päivittää. Päivitellään sinne siis isommissa pläjäyksissä sitten tärkeimmät asiat ja täältä (ja tietysti facebookista 😉 ) löytyy sitten kuvia ja kuulumisia niin Jerkusta kuin varsoistakin. Jälkeläisten omistajat, otan siis oikein mielelläni kuulumisia ja kuvia vastaan!

 

Tänä talvena päästiin jo ihan kunnolla työhommienkin makuun, kunnes lunta tuli jo niin paljon liikaa että pikkuori kiskoi kuormia kylkiään myöten hangessa. Alla muutama kuva ajalta ”ennen lumeen hautautumista”.

valjastusta

Kuorman purkua

Jälkeläisten osalta kuuluu tältä keväältä jo sen verran että näytillä Hippoksen näyttelyssä on käynyt jo 1v ori Jarminin Joonatan Perhossa maaliskuussa saaden III+ palkinnon pistein 7-8-8-6-6-7, mitat 10kk ikäisellä nuorella herralla olivat 139-140cm (emänsä 162cm). 2v tamma Villin Viritys näyttäytyi Orimattilassa huhtikuussa saaden II palkinnon pistein 8-8-7-8-7-8, mitat 136-138cm (emä 142cm). Onnea kumpaisellekin!

Esikoispoika Millin Justus kävi Ypäjällä laatuarvostelukarsinnoissa sijoittuen upeasti ryhmänsä viidenneksi! Esteiltä pisteet 7,75-8-8,5 askellajeista 6,75-7,25-7,25-7,5, sanallinen arviointi oli oikein mukavaa luettavaa: Käynti: Saisi olla elastisempi, kuitenkin tahdikas ja tarmokas. Ravi: Tahdikas, aktiivinen takaa, ei jaksa vielä kantaa. Joustava ja elastinen. Venyttää hyvin pidennyksissä. Laukka: Tahdikas, ilmava, matkaavoittava, melko hyvin tasapainossa. Ratsastettavuus: Eteenpäinpyrkivä, liikkuu joustavasti ja irtonaisesti, yhteistyöhaluinen. Irtohypytys: Tekniikka: Melko hyvä Kapasiteetti: Hyvä Asenne ja yhteistyöhalukkuus: Hyvä

Tässä vielä kuva Justuksesta Ypäjällä ja vielä kerran hirmusti onnea!!!

Täällä asustelevat pojat Kuohuava 2v ja Routasydän 1v kasvavat ja komistuvat päivä päivältä. Luonteeltaan ne ovat kumpikin todella kivoja, ystävällisiä ja helppoja poikia joille oikeastaan käy ihan kaikki.

Kuohuava 2v

Kuohuava

Routasydän 10kk

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: