Loputkin varsat syntyneet! Sekä näyttelyuutisia.

9.6 Oulun tamma- ja varsanäyttelyssä oli näytillä kolme Jerkun poikaa, 1 vuotiaat Kuohuva ja Kultakimpale sekä 2 vuotias Vinha-Anselmi. Kuohuva sai II palkinnon pistein 778888 ja Kultakimpale niin ikään II palkinnon pisterivillä 877978. Kaksikon lisäksi vuotiaissa jaettiin vain yksi puhdas II palkinto ja sen sai meidän Siipi-neito ollen samalla paras 1 vuotias. Vinha-Anselmi palkittiin II- palkinnolla pistein 877967. Onnea kovasti kaikille hienoille pojille! Alla Vinha-Anselmi näyttelyssä.

11.6. oli Lappeenrannassa Suomenratsujen ja -pienhevosten shownäyttely jossa Äijön Einokas sai II palkinnon pistein 88877 ja oli paras 3 vuotias. Eikka sai myös kiertopalkinnon, A.T. Pikku-Nikon maljan, joka jaetaan parhaalle 1-3 vuotiaalle orille. Samassa näyttelyssä esiintyi myös vuotias tammavarsa Villin Viritys, joka myös sai II palkinnon pistein 77787. Onnea myös etelän lapsukaisille ja kiitos hienosta edustuksesta!

 

Raiteli varsoi 12.6. ryhdikkään, vaalean orivarsan, eli Kultakimpale sai täysveljen. Kuohuva sai pikkuveljensä seuraavana päivänä, kun Silmätikku varsoi 13.6. aamuyöllä komean, reippaan, piirtopäisen ja sukkajalkaisen orivarsan. Uusin tulokas muistuttaa hyvin paljon veljeään samassa iässä. Alla olevissa kuvissa Silmätikun varsa noin 8 tunnin ikäisenä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: