Kesä saapui ja lisää varsoja siinä samalla :)

Kesä ehti viimein tänne pohjoiseen saakka, kunnon vesisateiden ja ukkosien jälkeen lämpesi suoraan kesäkeleihin ja ruoho kasvaa kohisten. Jerkkukin pääsi laitumelle uusien tyttökavereidensa viereen kotipihaan ja olihan se mielissään.

Varsarintamalla on tapahtunut kahden uuden varsan verran, Tiltukka varsoi komean, suorajalkaisen ja läsipäisen orivarsan, varsa on erittäin utelias ja rohkea luonteeltaan. Alla ”Däni” alle vuorokauden ikäisenä ulkoilemassa. Samalla reissulla piti tietysti ihastella Vivinetin ”Armi”-varsaa joka oli jo ehtinyt viikon ikään, Armin kuviin palaan postauksen loppupuolella. Nämä kaksi ovat siis samalla omistajalla. Reissun kruunasi vielä kotimatkalla moikattu ”Sulo”, 2 viikkoa, eli kolme hienoa läsipäälasta yhdellä kierroksella. Sulo esittäytyy myös loppuosassa.

 

Etelässä Vireen Liinu varsoi parin viikon yliajan jälkeen pienen ja sievän piirtopäisen orivarsan, sielläkin molemmat voivat hyvin. Alla kuva nuoresta herrasta.

Täällä kotosalla meillä on riittänytkin vilinää ja vilskettä kun pihan on vallannut oikea varsalauma. Kivaa pitkästä aikaa, olen kyllä ehdottomasti näköjään varsaihminen. 1 vuotias Jerkun poika Kuohuva on tietty asunut täällä jo syntymästään saakka, nyt sen kaveriksi tuli sitten varsanäyttelyyn valmistautumaan vuosikas velipoika Kultakimpale.  Kyllä on pojilla ollut riemu katossa ja kovasti on taas leikkiä lyöty, ihan selvästi muistivat toisensa. ”Kultsi”han oli täällä talvella vieroituksen aikaan hetken ”Auvon” kaverina, samoin kuin varsakesänään kun Kultsi oli emänsä matkassa kun laitettiin alulle pikkusisar tai -veli. Lisäksi vuosikkaiden määrää kasvattamaan saapui etelästä allekirjoittaneen omat tummat neidit, pienhevostammavarsa Kiurun Siipi josta on tarkoitus tulla Jerkun ”se ikioma nainen” ja Siipille kaveriksi minishettistammavarsa Spektras Kara Mia. Siipi ja Mia onkin mitä mainioin parivaljakko ja ylimmät ystävykset jo nyt lyhyen tuttavuuden jälkeen. Siipi on niin kaunis ja hieno neiti että on sulattanut jo niin minun kuin Jerkunkin sydämen. ❤

 

Kultsi ja Auvo, iloinen jälleennäkeminen

 

Ja saanen esitellä, Kiurun Siipi:

kuva: Johanna Havia

sekä pikkuruinen Mia:

kuva: Johanna Havia

Neidot yhdessä, kuva: Johanna Havia

 

Kultsistakin on pakko laittaa uusia kuvia, se on hieno poika!

kuva: Johanna Havia

kuva: Johanna Havia

 

Sitten vielä alkupäässä lupaamani Armi-neito, kyllä on nuoresta tammasta kuoriutunut todellakin nimensä esikuvan (muhoslainen missi Armi Kuusela tietysti siis 😉 ) mukainen kaunotar! Tässä siis Armi 1 viikkoa.

Ja vielä kermana kakun päälle ihana Sulo, kaksiviikkoinen miehenalku on kerrassaan hurmaava, isänsä kaltainen positiivisuuspilleri!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: