Näyttelyuutisia ja varsanodotusta

Ensimmäisen varsovan laskettu aika oli ja meni, tamma pitää niin kotijoukkojaan kuin minuakin sinnikkäästi jännityksessä edelleen. Eikö sitä sanota että hyvää kannattaa odottaa? Jospa nämä aurinkoiset, lämpimät ilmat saisivat viimein jotain tapahtumaan.  Tikun maha täällä kotosalla senkus kasvaa, viime vuoteen verrattuna maha on alempana mutta kapeampi, selkeästi vasemmalla. Viime vuonnahan tamma muistutti lähinnä plussapalloa kun maha oli niin sivuille pyöreä.

Villin Viritys ainoana tammavarsana ja kaikkein nuorimmaisena aloitti tämän vuoden näyttelyt pisterivillä 778878 ja sai puhtaan II palkinnon. Strategiset mitat 9kk:n ikäisellä neitokaisella oli 124-127cm. Onnea kovasti!

Kun kerran uusia varsakuvia ei vielä ole, kaivellaan tähän koneen kätköistä jotain syksyä uudempaa muutamista lapsukaisista vaikka vanhojahan nämäkin kuvat nyt jo on, varsat kasvaa niin vauhdilla.

Kuohuva 8kk

Kultakimpale 9kk

Kuohuva 8kk

Kultakimpale 9kk

Justus vanhimpana on alkanut jo ihan työhommiinkin, sujuu puukuorman ajot ja ratsastukseenkin se on jo tutustellut. Justus muutti uuteen kotiinsa keväällä, toivotamme Jerkun kanssa paljon onnea tulevaisuuteen!

Millin Justus 3v

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: